Tapping av Oig IPA–alt gikk som smurt!
Tid for tapping av Oig IPA!
Som nevnt tidligere hadde jeg en litt ullen opplevelse ved bruk av det BrewPi-kontrollerte kjøleskapet mitt. Jeg klarte kunststykket å mikse øl- og kjøleskap-føleren, og resultatet var at temperaturen jaget litt mer i et par dager (grrrr….). Dette sees tydlig på skjermbildet fra BrewPi under;
Heldigvis (for meg, puuh!) viste det seg at kjøleskapstemperaturen var relativt stabil, som om den ble hakket varmere enn mine planlagte 19 grader. Temperaturen var oppe i hele 21 grader i en dags tid… Spennende å se om det er unormaliteter i sluttproduktet!
Legg merke til hvordan temperaturen stabiliserte seg i mitten (2). Herlig å se hvordan nedkjøling skjer automatisk og kontrollert (3), og det er relativt lett å se hvordan åpen kjøleskapsdør i forbindelse med selve tappingen (4) utarter seg.
Oig (!) da kan du klikke “les mer” om du er interessert i se hvordan jeg tapper til cornelius fat